Scapa de celulita cu Velashape III

În căutarea unui corp perfect și a soluțiilor inovatoare pentru eliminarea celulitei, mulți se îndreaptă către tehnologii avansate și tratamente profesioniste. În acest context, Velashape III, oferit în cadrul clinicii Michaelis Health and Beauty, devine o alegere atrăgătoare pentru cei ce își doresc să își îmbunătățească aspectul corporal și să scape de aspectul nedorit al celulitei.

tratament velashape sibiuVelashape III reprezintă o tehnologie non-invazivă ce combină energia radiofrecvenței, infraroșu, masajul cu vacuum și manipularea țesuturilor pentru a îmbunătăți textura pielii și pentru a reduce aspectul celulitei. Această procedură avansată are la bază un proces complex de remodelare a țesutului adipos și a colagenului, rezultând într-o piele mai netedă, mai fermă și mai tonifiată.

Una dintre principalele avantaje ale tratamentului Velashape III este faptul că este nedureros și nu necesită timp de recuperare. Pacienții pot reveni la activitățile lor obișnuite imediat după tratament. În plus, acesta nu are efecte secundare și poate fi aplicat pe diferite zone ale corpului, inclusiv coapse, abdomen, șolduri și fese.

În ceea ce privește modul de funcționare al Velashape III, tehnologia combinată acționează asupra țesutului adipos și a colagenului din stratul cutanat, stimulând producția de colagen și îmbunătățind circulația sanguină și limfatică. Prin masajul cu vacuum, țesutul adipos este dispersat și eliberat, iar energia radiofrecvenței și infraroșului încălzesc țesuturile în profunzime, determinând contracția fibrelor de colagen și îmbunătățind aspectul pielii.

Pentru a obține rezultate optime, este recomandat să se facă o serie de tratamente Velashape III, în funcție de nevoile individuale ale pacientului. De obicei, se recomandă între 3 și 6 ședințe, la intervale de aproximativ 1-2 săptămâni între ele. Durata fiecărei ședințe poate varia în funcție de zona tratată și de obiectivele stabilite, însă în medie, o sesiune durează între 20 și 60 de minute.

În concluzie, Velashape III reprezintă o opțiune eficientă și inovatoare pentru a scăpa de celulită și a obține un corp perfect, mai ferm și mai tonifiat. Tehnologia avansată utilizată în cadrul clinicii Michaelis Health and Beauty oferă pacienților rezultate vizibile și durabile, cu un minim disconfort și fără timp de recuperare. Prin combinația de radiofrecvență, infraroșu, masaj cu vacuum și manipulare a țesuturilor, Velashape III este o alegere excelentă pentru cei ce doresc să își îmbunătățească aspectul corporal și să se bucure de o piele mai netedă și mai frumoasă.

Vă invităm să ne contactați pentru a stabili o consultanță personalizată și a vă ajuta să obțineți rezultatele dorite, pentru a vă simți mai încrezător și mai strălucitor ca niciodată.

Scroll to Top