Noul serviciu, nutritia, pentru ca „Rezultatele nu se văd doar în oglindă, ci și în energie, vitalitate și starea generală de bine.”

Cu un angajament ferm de a oferi clienților servicii complete și personalizate de înfrumusețare, clinica Michaelis Health and Beauty dezvăluie un nou serviciu  în căutarea frumuseții și bunăstării depline: nutriția.

Înțelegând importanța vitală a unei alimentații echilibrate și sănătoase în atingerea obiectivelor de remodelare corporală și în îngrijirea pielii, clinica introduce cu mândrie această adiție semnificativă la portofoliul său de servicii.

Printre beneficiile promovate de noul serviciu de nutriție se numără îmbunătățirea calității pielii, sprijinirea procesului de ardere a grăsimilor și optimizarea compoziției corporale.

Prin înțelegerea profundă a relației dintre nutriție și frumusețe, clinica Michaelis Health and Beauty intenționează să ofere clienților săi o abordare complexa pentru atingerea obiectivelor lor de înfrumusețare. Nutriționista, Kinga, care se alătură echipei clinicii, aduce cu ea un portofoliu vast de cunoștințe și experiență bogată în domeniul nutriției.

„Cand vine vremea sa mananci corect si sa incepi sa faci exercitii, nu exista ‘Voi incepe de maine‘! Maine este boala“. V. L. Allineare

Kinga  a dezvoltat o pasiune pentru nutritie, un stil de viata sanatos si echilibrat.

„Cred ca alimentatia sanatoasa nu numai ca te poate face sa te simti minunat, dar te si face sa o iubesti.

Imi place viata activa, sportul si imi extrag energia din timpul de calitate petrecut cu cei dragi.
Vreau sa te ajut sa obtii mai mult. Mai multa viata. Mai mult zambet. Mai multa sanatate. Mai multa bucurie si acceptare de sine.

Dorinta mea e sa te invat cum sa te raportezi la mancare, la corpul tau, in timp ce traiesti plin de viata, luand decizii constiente din inima si suflet reflectand directia in care doresti sa mergi in viata.
Lasă-mă sa te ajut sa iti implinesti visul!”

Scroll to Top