Nutriție | Clinica Michaelis Sibiu

nutritie

Nutriția și remodelarea corporală lucrează sinergic pentru obținerea rezultatelor dorite. Prin îmbinarea tehnologiei avansate cu un regim alimentar personalizat, îți oferim o abordare cuprinzătoare, planuri de alimentație personalizate, ghidare nutrițională și sfaturi pentru a-ți atinge obiectivele de transformarea corporală.

Alimentația echilibrată optimizează eficacitatea echipamentelor, accelerând arderea grăsimilor, tonifierea și modelarea corporală, pentru rezultate spectaculoase și de durată.

PREȚURI

NUTRIȚIEPREȚ
CONSULTAȚIE INIȚIALĂ 60-90 minute: (analiză istoric alimentar și medical, analiză corporală, sfaturi alimentare personalizate)390 lei
CONSULTAȚIE INIȚIALĂ * 60-90 minute: (analiză istoric alimentar și medical, analiză corporală, sfaturi alimentare personalizate, rețete și meniu alimentar)490 lei
MONITORIZĂRI 30-40 minute: (evaluarea progresului, analiză corporală, analiză jurnal alimentar)240 lei
PACHET CONSULTAȚIE INIȚIALĂ * 3 MONITORIZĂRI950 lei

Ce oferă serviciul de nutriție?

Serviciul nostru de nutriție  este o abordare personalizată pentru îmbunătățirea sănătății tale. Echipa noastră de specialiști în nutriție si remodelare corporală lucrează cu tine pentru a dezvolta planuri de masă adaptate nevoilor tale individuale și obiectivelor tale. Prin evaluarea stării tale de sănătate și a preferințelor alimentare, îți oferim ghidare în alegerea alimentelor potrivite și în stabilirea unor obiceiuri alimentare sănătoase.

Serviciul nostru de nutriție este conceput pentru a susține nu doar sănătatea ta generală, ci și gestionarea unor afecțiuni specifice, pierderea în greutate sau obținerea unei forme corporale dorite.

null

Ce tratează nutriționistul?

✅ O gamă variată de aspecte legate de nutriție, având în vedere obiectivele de remodelare și transformare corporală ale pacienților noștri. Printre aspectele tratate se numără:

✅ Echilibrarea nutriției în timpul utilizării echipamentelor de remodelare: Furnizează recomandări dietetice pentru a maximiza beneficiile echipamentelor și a obține rezultate mai eficiente.

✅ Planificarea alimentației pentru pierderea în greutate: Dezvoltă planuri de masă personalizate pentru a susține procesul de pierdere a greutății în mod sănătos și eficient.

✅ Personalizarea planurilor alimentare: Lucrează împreună cu pacienții pentru a dezvolta planuri alimentare adaptate preferințelor, obiectivelor și nevoilor individuale.

✅ Optimizarea compoziției corporale: Oferă îndrumare privind alegerile alimentare pentru a promova reducerea grăsimii corporale și creșterea masei musculare.

✅ Evaluarea compoziției corporale: Monitorizează schimbările în compoziția corporală și ajustează planurile de nutriție în consecință.

✅ Motivarea și sprijinul: Oferă sfaturi și încurajare pentru a menține obiceiurile alimentare sănătoase pe termen lung și pentru a depăși provocările.

✅ Monitorizarea progresului: Colaborează cu pacienții pentru a evalua progresul în atingerea obiectivelor de remodelare și ajustează planurile de nutriție după nevoie.

Beneficii

Alegerea unui nutritionist aduce expertiză în nutriție, abordare personalizată pentru nevoile tale, planuri alimentare adaptate obiectivelor tale de sănătate și fitness, gestionarea greutății în mod sănătos, îmbunătățirea compoziției corporale, susținerea în gestionarea bolilor cronice, educație pentru alegeri alimentare informate și motivare pentru transformări durabile în stilul de viață sănătos.

Scroll to Top