Pilates Reformer

pilates reformer clinica michaelis sibiu

Pilates Reformer reprezintă o metodă completă de exerciții, concepută pentru a fortifica, a crește flexibilitatea, a îmbunătăți postura și a promova echilibrul. Se pune un accent particular pe consolidarea musculaturii și pe poziționarea adecvată a corpului. Utilizând aparatura specială Reformer, veți beneficia de antrenamente controlate și exacte, personalizate în funcție de necesitățile și aspirațiile personale.

Pilates Reformer reprezintă o metodă completă de exerciții, concepută pentru a fortifica, a crește flexibilitatea, a îmbunătăți postura și a promova echilibrul. Se pune un accent particular pe consolidarea musculaturii și pe poziționarea adecvată a corpului.

Utilizând aparatura specială Reformer, veți beneficia de antrenamente controlate și exacte, personalizate în funcție de necesitățile și aspirațiile personale.

pilates clinica michaelis

PREȚURI

REFORMER PROPREȚ
Private ONE session 140 lei
Private session 4 ore520 lei
Private session 8 ore900 lei
Private session 12 ore1200 lei
Semi private85 lei / persoana
Semi-private 4 session 310 lei / persoana
Semi-private 8 ore 600 lei / persoana
Semi privat 12 session 840 lei / persoana
Multissesion 370 lei / 3 persoane
Multisession 470 lei / 4 persoane
DISCOUNT

Pilates Reformer este o formă de exercițiu care se bazează pe principiile dezvoltate de Joseph Pilates, un antrenor german care a creat sistemul Pilates în anii 1920. Este practicat utilizând un echipament specializat cunoscut sub numele de Reformer.

Reformerul este un aparat compus dintr-un cadru lung, care este dotat cu o platformă mobilă care se poate deplasa înainte și înapoi pe șine. Acest aparat este dotat cu diferite accesorii, care pot fi ajustate pentru a crea nivele variate de rezistență în timpul exercițiilor.

Sesiunile de Pilates Reformer implică efectuarea unei game variate de exerciții, care sunt concepute pentru a îmbunătăți forța musculară, flexibilitatea, postura și coordonarea. Exercițiile sunt concentrate pe stabilizarea mușchiilor abdominali profunzi și mușchiilor din jurul spatelui, dar implică, de asemenea, întregul corp.

Acest echipament are forma unui arc și este conceput pentru a ajuta la îmbunătățirea flexibilității coloanei vertebrale și a mobilității articulațiilor. Poate fi utilizat pentru a întări și întinde mușchii spatelui, abdomenului și membrelor.

Este un aparat lung, dotat cu o platformă mobilă care poate fi deplasată înainte și înapoi pe șine, oferind o varietate de exerciții pentru întregul corp, cu accent pe stabilizarea muschiilor și îmbunătățirea forței și flexibilității.

Este un echipament care poate fi atașat la Reformer sau poate fi folosit independent. Este format dintr-un cadru vertical cu o serie de bare, corzi și accesorii, care permit efectuarea unei game largi de exerciții de întindere, tonifiere și întărire a întregului corp.

Este folosit pentru a îmbunătăți flexibilitatea coloanei vertebrale, a membrelor inferioare și a mușchilor spatelui, precum și pentru a îmbunătăți postura și alinierea corpului.

Este folosit pentru a dezvolta forța, stabilitatea și mobilitatea, în special a membrelor inferioare.

Pilates Reformer oferă numeroase beneficii, inclusiv:

 • Îmbunătățirea tonusului muscular și a forței generale.
 • Creșterea flexibilității și a mobilității articulare.
 • Îmbunătățirea posturii și alinierii corpului.
 • Reducerea riscului de leziuni și dureri în spate.
 • Dezvoltarea coordonării și a echilibrului.

Această formă de exercițiu poate fi adaptată la nevoile și nivelul de fitness al fiecărei persoane, fiind benefică atât pentru începători, cât și pentru avansați. Deoarece Reformerul oferă rezistență ajustabilă, este o opțiune excelentă pentru cei care caută să-și construiască forța și să-și îmbunătățească tonusul muscular într-un mod sigur și eficient.

pro reformer aparat pilates

Regulament

Suntem încântați sa te avem alaturi și ne dorim să te asigurăm că timpul petrecut aici este plăcut și benefic pentru tine. Pentru a menține o atmosferă prietenoasă și primitoare pentru toți participanții, am definit câteva principii pe care te rugăm să le urmezi:

 1. Rezervă-ți locul: Te invităm să îți faci rezervare pentru clasele noastre online, telefonic sau direct la studio.
 2. Fii alături de noi: În cazul în care întâmpini imprevizibilități și nu poți participa la o sesiune, te rugăm să ne informezi cu cel puțin 24 de ore înainte, pentru a permite altor persoane să beneficieze de locul tău; în absența unei notificări prealabile, sedinta v-a fi pierduta.
 3. Vino cu 10 minute înainte pentru a te acomoda și pentru a ne pregăti împreună, într-o atmosferă de armonie. Odată începută sesiunea, ușa va fi închisă pentru a menține liniștea și concentrarea în cadrul grupului.
 4. Punem la dispoziție tot ce ai nevoie, incluzând atenție și îngrijire. După încheierea sesiunii, te rugăm să folosești materialele de curățare puse la dispoziție pentru a igieniza aparatul utilizat, astfel încât următorul participant să se bucure de un mediu curat și sigur.
 5. Te încurajăm să optezi pentru o ținută confortabilă și relaxată, fără elemente care ar putea afecta integritatea aparatului.
 6. Valabilitatea abonamentului începe din momentul efectuării primei sesiuni.
 7. Te rugăm să ne comunici informații relevante despre starea ta de sănătate, pentru a ne asigura că poți beneficia în deplin de fiecare sesiune.
Scroll to Top