Guinot Hydraderm Cellular Energy

guinot hydraderm cellular energy

Tratamentele și produsele Guinot îmbină tehnologiile patentate pentru metodele de tratament efectuate cu aparat și tratamentele cosmetice manuale, asociind activi care contribuie la menținerea tinereții și frumuseții tenului.
Ca alternativă la medicina estetică, aparatul Guinot Hydraderm Cellular Energy este un dispozitiv avansat care acționează rapid pe semnele de îmbătrânire.

guinot hydraderm cellular energy

Tratamentele și produsele Guinot îmbină tehnologiile patentate pentru metodele de tratament efectuate cu aparat și tratamentele cosmetice manuale, asociind activi care contribuie la menținerea tinereții și frumuseții tenului.

Ca alternativă la medicina estetică, aparatul Guinot Hydraderm Cellular Energy este un dispozitiv avansat care acționează rapid pe semnele de îmbătrânire.

Pentru a livra ingrediente active în straturile profunde ale pielii, acesta utilizează tehnologii precum:

IONIZAREA DINAMICĂ alternează intenționat sursa prioritară de curent galvanic, astfel încât va crește energia moleculară. Curenții pozitivi (+) și negativi (-) cresc permeabilitatea și eficiența tuturor serurilor și gelurilor încărcate pozitiv (+) și negativ (-).

EFECT TERMIC de OXIGENARE stimulează activitatea celulară și redă stralucirea pielii, favorizând oxigenarea celulelor și microcirculația cutanată. Energia termală este transferată la nivelul celulelor prin transformarea acesteia în energie biologică.

STIMULARE MUSCULARĂ stimularea și activarea musculaturii faciale cu efect de lifting instant și contur redefinit.

Tratamentele Guinot nu se adresează tipurilor de ten, ci obiectivelor de frumusețe (curățare, exfoliere, purifiere, calmare, hrănire, hidratare, luminozitate, strălucire, fermitate, anti-rid, protecție solară – pregătirea/repararea pielii). Produsele Guinot nu targetează vârsta, ci starea tenului.

Beneficii

Principalele beneficii ale acestui aparat includ hidratarea profundă a pielii, detoxifierea, îmbunătățirea circulației sanguine și limfatice, reducerea ridurilor și a liniilor fine, uniformizarea tonului pielii, reducerea acneei și a porilor dilatați și revitalizarea pielii.

Contraindicații

  •  Femei însărcinate – femeile însărcinate pot face orice tratament manual, care nu implică procesul de ionizare/efectul termic și peeling-ul cu acizi de fructe
  • Stimulator cardiac
  • Proteze din metal (plăci, șuruburi, implanturi, etc.)
  • Cancer
  • Tromboză, vene varicoase severe
  • Tumori
  • Eczeme, contuzii, răni închise sau deschise
tratament guinot michaelis sibiu

Tratamente

Tratament pentru eliminarea toxinelor din țesut și oxigenare celulară, special conceput pentru a purifica și detoxifia pielea.

Acest tratament utilizează ingrediente active (argilă verde, extract de porumb, extract de semințe de Moringa, extract de alge Laminaria) și tehnologii avansate pentru a elimina impuritățile și toxinele din piele, revitalizând și restabilind strălucirea acesteia.

Rezultatele tratamentului Détoxygène includ o piele radiantă, mai curată, mai luminoasă și mai sănătoasă, cu un aspect revitalizat. Ridurile fine, porii dilatați și alte imperfecțiuni ale pielii pot fi, de asemenea, reduse. Este un tratament ideal pentru cei care doresc să își protejeze pielea împotriva efectelor negative ale poluării și a factorilor de mediu agresivi (stres, oboseală intensă, schimbări sezoniere).

Tip de piele: toate tipurile

Preț: 310 R0N

Întinerire, prin recrearea energiei celulare a tenului tânăr.

Folosind tehnologia avansată Hydraderm Guinot, acest tratament livrează ingrediente active în straturile profunde ale pielii, oferind hidratare intensă și revitalizare.

Rezultatele includ o piele vizibil mai tânără, hidratată, mai fermă și mai luminoasă, cu o textură îmbunătățită. Este un tratament ideal pentru cei care doresc să prevină semnele precoce ale îmbătrânirii și să își mențină pielea sănătoasă și luminoasă.

Disponibil în urmatoarele versiuni, în funcție de obiectivele de înfrumusețare: curățare, exfoliere, îngrijire pentru ochi – buze – pielea gâtului, strălucire, luminozitate/depigmentare, purifiere, calmare, hrănire, hidratare, fermitate, tinerețe, longevitate anti-age, protecție solară/pregătirea tenului înainte de expunerea la soare sau repararea acesteia după expunerea la soare.

Tip de piele: toate tipurile, pielea normală / deshidratată / grasă / uscată / obosită / sensibilă

Preț: 330 RON

Imbunătățirea aspectului zonei sensibile din jurul ochilor.

Folosind tehnici avansate și ingrediente active, acest tratament vizează reducerea cearcănelor, umflăturilor și a ridurilor fine.

Rezultatele includ o piele mai luminată, mai netedă și mai revitalizată în jurul ochilor.

Tip de piele: toate tipurile

Preț: 180 RON

Preț Hydradermie Jeunesse + Eye Logic: 390 RON

Un tratament pentru pielea grasă sau mixtă.

Folosind produse și tehnici specializate, acest tratament curăță, echilibrează și purifică pielea, reducând excesul de sebum și îmbunătățind aspectul pielii. Crema termică cu enzime exfoliante elimină celulele moarte care îngrașă epiderma si blocheză porii. Masca purifiantă cu efect de curațare profundă purifică tenul în profunzime prin absorbția excesului de sebum și eliminarea impuritaților de pe suprafața pielii. Serumul Acnilogic restabilește echilibrul producției de sebum și închide porii.

Rezultatele includ o piele curată, mată și mai uniformă, cu pori mai puțin vizibili și un risc redus de apariție a acneei. Este ideal pentru cei care caută o soluție eficientă și profesională pentru problemele legate de tenul gras sau mixt.

Tip de piele: toate tipurile, pielea grasă

Preț: 290 RON

Acest tratament utilizează tehnologia avansată Hydraderm Guinot pentru a oferi rezultate de lifting și tonifiere fără intervenții chirurgicale sau invazive.

Procedura Hydradermie Lift implică utilizarea electrozilor pentru drenaj, care stimulează mușchii faciali și tonifică pielea, ajutând la eliminarea ridurilor sau a liniilor fine, redând fermitatea și elasticitatea pielii.

Acest tratament poate fi personalizat în funcție de nevoile specifice pielii, iar rezultatele includ o piele mai fermă, mai tonifiată și cu un aspect mai tânăr și mai radiant. Este ideal pentru cei care doresc să obțină un efect de lifting non-invaziv și să își îmbunătățească conturul facial.

Tip de piele: toate tipurile, pielea normală / obosită

Preț: 350 RON

Lifting și întinerirea pielii, combină tehnici avansate și ingrediente active pentru a reda fermitatea, elasticitatea și strălucirea pielii, potrivit pentru față, gât și decolteu.

Procedura are la bază o dublă exfoliere a pielii, printr-o acțiune mecanică și enzimatică combinată. Apoi, este aplicat un ser special de lifting, printr-un masaj manual, ultilizat pe fiecare zonă (față, gât și decolteu) cu rolul de a stimula țesutul subcutanat și de a ajuta la recrearea elasticității pielii.

Următorul pas vine cu aplicarea unei măști de fermitate, pentru un aspect mai tânăr. Tratamentul se încheie cu aplicarea unui ser hidratant pentru a menține efectele liftingului și a pentru revitaliza pielea.

Rezultatele tratamentului includ o piele mai netedă, mai fermă, mai tonifiată, cu un aspect mai radiant.

Tip de piele: toate tipurile, pielea normală / obosită

Preț: 380 RON

Hidratarea intensă și revitalizarea pielii.

Folosind ingrediente active precum acid hialuronic și extract de magnolie, acest tratament oferă o hidratare profundă și ajută la redarea fermității și strălucirii pielii.

Rezultatele includ o piele mai hidratată, mai fermă și mai luminoasă, cu reducerea aspectului liniilor fine și a ridurilor.

Tip de piele: toate tipurile, pielea normală / obosită

Preț: 380 RON

Un tratament facial anti-îmbătrânire, care utilizează ingrediente active precum vitamina C și extract de masline pentru a combate semnele vizibile ale îmbătrânirii pielii.

Procedura include atât scrub-ul cu GOMMAGE DERMABRASION cu microparticule active, ce permite eliminarea celulelor moarte și regenerarea pielii, cât și serumul regenerant AGE SUMMUM cu concentrat pur de Vitamina C. Aceștia regenereaza activitatea celulara, favorizand crearea de tesut cutanat nou. Serumul îmbogățit cu Acid Hialuronic contribuie la refacerea fermitatii tisulare. Tratamentul se încheie cu aplicarea unei măști antirid cu complexul Pro Collagene, ce reda stralucirea pielii.

Rezultatele includ o piele mai fermă (creșterea elasticității cu 48,7%*), mai luminoasă și mai netedă (diminuarea ridurilor cu 39,7%**). Este ideal pentru cei care caută să obțină un aspect mai tânăr și mai sănătos al pielii.

*/** – creșterea medie a elasticității respectiv diminuarea medie a ridurilor după un tratament

Tip de piele: toate tipurile, pielea normală / obosită

Preț: 380 RON

Alternativă la peeling-urile chimice.

Un tratament facial profesional care utilizează acizi de fructe și acid salicilic pentru a exfolia și revigora pielea. Acest tratament reduce petele pigmentare, semnele post acneice și ale îmbătrânirii, cicatricile, îmbunătățind textura și luminozitatea pielii. Rezultatele includ o piele mai netedă, mai luminoasă și mai uniformă. Este ideal pentru cei care caută să obțină o îmbunătățire semnificativă a aspectului și sănătății pielii.

Tip de piele: toate tipurile, pielea normală / deshidratată / grasă / uscată / obosită

Preț: 350 RON

  • Tratamentele de înfrumusețare Guinot sunt exclusive, eficiente și potrivite pentru toate tipurile de piele.
  • Metodele de tratament brevetate de Guinot sunt adevarate alternative la medicina estetică și încorporeaza cele mai recente progrese științifice și descoperiri pentru a restabili vizibil aspectul tineresc al pielii. Produsele de laborator sunt certificate ISO 22716 și ISO 14001, două standarde mondiale de referință în domeniul cosmetic.
  • Categorie unicat de produse de retail- SUMMUM- cu formule avansate, ce acționează atât în epidermă cât și în dermă, prin stimularea funcțiilor și metabolismului celular.
Scroll to Top