Hydrafacial – Tratament de curățare prin hidrodermabraziune

null

Este o procedură de înfrumusețare a pielii non-invazivă, care combină tehnologia avansată de hidrodermoabraziune, extractia profundă a impurităților și hidratarea intensă a pielii.

Acest tratament facial este proiectat pentru a curăța și revitaliza tenul, oferind rezultate imediate și vizibile.

Este o procedură de înfrumusețare a pielii non-invazivă, care combină tehnologia avansată de hidrodermoabraziune, extractia profundă a impurităților și hidratarea intensă a pielii.

Acest tratament facial este proiectat pentru a curăța și revitaliza tenul, oferind rezultate imediate și vizibile.

null

PREȚURI

HYDRAFACIAL PREȚ
HydraFacial CLEAN FACE400 lei
HydraFacial BRITENOL500 lei
HydraFacial AntiAging DERMABUILDER500 lei
HydraFacial AntiAging REGEN GF600 lei
HydraFacial extins (fata si decolteu)550 lei
HydraBody zona medie (omoplati, fese)450 lei
HydraBody zona mare (spate integral)650 lei
Abonament 3+ 1 CADOU

Ce este hydrodermoabraziune cu Hydrafacial?

Este este un tratament unic in domeniul esteticii datorita celei mai avansate tehnologii non-laser de care dispune, dar si datorita faptului ca este singurul tratament de hidrodermoabraziune care combina simultan curățarea profundă, exfolierea, extractia, hidratarea și infuzia de seruri pentru a îmbunătăți aspectul și sănătatea pielii. Această procedură este realizată cu ajutorul unui dispozitiv care utilizează tehnologia vortex pentru a trata diferite aspecte ale pielii într-o singură ședință.

Tratamentul Hydrafacial este potrivit pentru toate tipurile de piele și poate aborda o varietate de probleme, cum ar fi acneea, ridurile fine, hiperpigmentarea și aspectul tern al tenului. Rezultatele sunt vizibile imediat, iar pielea devine mai netedă, mai radiantă și mai hidratată.

Avantajele Hydrafacial includ faptul că este o procedură rapidă, nedureroasă și nu necesită timp de recuperare. De asemenea, este personalizabilă în funcție de nevoile specifice ale fiecărei persoane și poate fi adaptată pentru a trata diverse probleme ale pielii.

null

Ce trateaza hydrodermoabraziune cu Hydrafacial?

Procedura Hydrafacial constă în mai mulți pași. În primul rând, se realizează o exfoliere delicată a pielii pentru a îndepărta celulele moarte și impuritățile de la suprafața acesteia. Apoi, se aplică o soluție de curățare care ajută la deschiderea porilor și la îndepărtarea în profunzime a murdăriei și a excesului de sebum. Următorul pas implică extracția impurităților și punctelor negre prin utilizarea unui vacuum controlat, care îndepărtează eficient impuritățile fără a cauza disconfort sau leziuni ale pielii. După aceasta, se aplică o soluție hidratantă și nutritivă care pătrunde adânc în piele, hrănind-o și restabilindu-i nivelul optim de hidratare. In final se foloseste terapia LED LIGHT care asigură beneficii suplimentare după tratament.

Recomandări:

Se recomandă 1 ședință la un interval de 3-4 săptămâni.
Se evita sauna, bai fierbinti, scrub facial, soare/solar in zilele imediat urmatoare.

Contraindicatii:

Sarcina si alaptare, reactii alergice la acid salicilic, acid glicolic sau alte substante ce se regasesc in tratamentul efectuat, plagi deschise sau suprainfectate, leziuni herpetiforme, herpes simplex, zona zoster la nivelul zonei tratate,leziuni precanceroase sau canceroase cutanate, boli vasculare, Lupus Eritematos sistemic sau cutanat, sclerodermie, utilizarea de medicatie de tip isotretinoin in prezent sau cu 6 luni anterior, tetraciclina,boli ale sistemului imun, inclusiv infectii HIV, VDRL,boli endocrine (diabet zaharat, sindrom de ovar polichistic) care nu sunt sub control medical, istoric de sangerari sau utilizare de medicatie anticoagulanta, epilepsie, afectiuni inflamatorii agravate de dermabraziune ( rozacee ), fragilitate vasculara.

Scroll to Top