Microneedling Exceed – Regenerare celulară și rejuvenare

regenerare celulara sibiu

Este un dispozitiv avansat utilizat în tratamentele de microneedling, o procedură non-invazivă care implică utilizarea unor ace foarte fine pentru a crea micro-canale în piele.

Acest echipament este proiectat pentru a stimula procesul de regenerare naturală a pielii și pentru a îmbunătăți textura, tonusul și aspectul general al tenului.

Este un dispozitiv avansat utilizat în tratamentele de microneedling, o procedură non-invazivă care implică utilizarea unor ace foarte fine pentru a crea micro-canale în piele.

Acest echipament este proiectat pentru a stimula procesul de regenerare naturală a pielii și pentru a îmbunătăți textura, tonusul și aspectul general al tenului.

null

PREȚURI

EXCEEDPREȚ
Microneedling Medical NCTF135HA800 lei
Microneedling INSTITUTE BCN350 lei
Abonamement 4 SEDINTE NCTF135HA 30% DISCOUNT

Ce este echipamentul Microneedling Exceed?

Exceed este primul echipament dual de microneedling aprobat FDA, utilizează o tehnologie avansată de micro-perforație controlată, care permite realizarea unor micro-canale precise și uniforme în piele. Acest lucru stimulează producția de colagen și elastină, promovează regenerarea celulară și favorizează penetrarea optimă a ingredientelor active în piele.

Echipamentul Microneedling Exceed oferă posibilitatea de a personaliza adâncimea, viteza și intensitatea penetrării acelor în funcție de nevoile și obiectivele fiecărui pacient. Aceasta permite tratamentul optim al diferitelor zone ale feței și corpului.

In realizarea tratamentul se utilizeaza mezoterapia Fillmed Laboratoires NCTF135HA care este produsa in Franta si se prezinta sub forma unui lichid transparent, steril, ce este compus din acid hialuronic si un amestec de 54 de ingrediente: 12 vitamine, 6 minerale, 5 acizi nucleici, 23 de aminoacizi, 6 coenzime, acid ascorbic si glutathione (un puternic antioxidant din plante).

Ce trateaza echipamentul Microneedling Exceed?

Microneedlingul cu Exceed poate fi utilizat pentru a trata și îmbunătăți o varietate de probleme estetice ale pielii, inclusiv cicatrici post-acneice, riduri fine, pete pigmentare, pori dilatați și aspectul general al tenului. Stimularea producției de colagen și regenerarea celulară rezultată din microneedling ajută la îmbunătățirea texturii și elasticității pielii.

Prin stimularea producției de colagen și regenerarea pielii, microneedlingul cu Exceed poate oferi rezultate vizibile pe termen lung. Pe măsură ce pielea se regenerează, se obține o textură îmbunătățită, un ton uniform și un aspect general mai tânăr și mai luminos al tenului.

Microneedlingul cu Exceed este o procedură sigură și relativ confortabilă, cu un timp scurt de recuperare.

null

Recomandări:

Se recomanda 4 tratamente la interval de 3 saptamani.

Imediat dupa tratamentul de microneedling zona tratata este rosie, usor umflata, se poate resimti o usoara senzatie de usturime. Roseata poate sa persiste pana la 48 de ore, dar scade in intensitate dupa 12 ore. Senzatia de usturime se calmeaza de regula pana in 2 ore.

Este foarte important ca in toata perioada post tratament sa folositi o crema regeneranta, calmanta si foarte hranitoare  si aplicarea unei creme cu SPF50+.

Contraindicatii:

Probleme de coagulare ale sangelui, tratamente anti-coagulante, medicamente anti-inflamatoare care poate subtia sangele, marind riscul sangerarii. Tratamentul medicamentos trebuie interupt cu patru zile inaintea interventiei si reluat la patru zile dupa interventie, de asemenea consumul excesiv de alcool si suplimentele pe baza de Vitamina E pot creste riscul aparitiei vanatailor.

Scroll to Top