Tratament facial Pevonia

tratament facial sibiu

Pevonia este o marcă de produse cosmetice și de îngrijire a pielii care oferă o gamă largă de tratamente faciale. Aceste tratamente sunt concepute pentru a curăța, hidrata și regenera pielea, folosind ingrediente naturale și tehnologii avansate.

Pevonia este o marcă de produse cosmetice și de îngrijire a pielii care oferă o gamă largă de tratamente faciale. Aceste tratamente sunt concepute pentru a curăța, hidrata și regenera pielea, folosind ingrediente naturale și tehnologii avansate.

null

PREȚURI

TRATAMENTE COSMETICEPREȚ
Dehydrated Skin Treatment 280 lei
Deep Cleasing Skin Treatment280 lei
Skin Repair Treatment 280 lei

Ce este Pevonia Botanica?

Pevonia Botanica este o marcă de produse cosmetice și de îngrijire a pielii care se concentrează pe utilizarea ingredientelor naturale și botanice pentru a promova sănătatea și frumusețea pielii. Această marcă a fost fondată în 1991 și și-a câștigat reputația în industria de înfrumusețare prin oferirea produselor de calitate superioară și a tratamentelor spa bazate pe ingrediente naturale.

Pevonia Botanica este cel mai exclusivist brand de cosmetice pentru SPA din lume si brandul preferat al vedetelor de la Hollywood.

tratament pevonia sibiu

Ce trateaza Pevonia Botanica?

Pevonia oferă diferite tipuri de tratamente faciale, adaptate nevoilor specifice ale pielii. Iată câteva dintre ele:

  • Tratamente de curățare facială: Acestea implică utilizarea unor produse de curățare și tonifiere special formulate pentru a îndepărta impuritățile și excesul de sebum de pe suprafața pielii. Aceste tratamente pot ajuta la reducerea porilor înfundați și la promovarea unui ten curat și sănătos.
  • Tratamente hidratante: Pevonia oferă și tratamente care ajută la hidratarea și revitalizarea pielii uscate sau deshidratate. Aceste tratamente pot include măști hidratante, seruri și creme bogate în ingrediente hidratante și emoliente.
  • Tratamente anti-îmbătrânire: Dacă vă preocupă semnele îmbătrânirii, Pevonia oferă și tratamente anti-îmbătrânire care pot ajuta la reducerea ridurilor și la îmbunătățirea elasticității pielii. Acestea pot include aplicarea de produse cu ingrediente precum colagen, peptide sau acid hialuronic.
  • Tratamente pentru probleme specifice ale pielii: Pevonia oferă, de asemenea, tratamente pentru probleme specifice ale pielii, cum ar fi acneea, pielea sensibilă sau hiperpigmentarea. Aceste tratamente pot include produse și tehnici personalizate pentru a aborda nevoile individuale ale pielii.
Recomadări:

Frecvența tratamentelor profesionale Pevonia Botanica pot varia în funcție de tipul de tratament, nevoile individuale ale pielii și recomandările esteticianului.

Containdicatii:

Sarcină și alăptare este important să discuți cu medicul tău înainte de a începe orice tratament, anumite ingrediente pot avea restricții în timpul acestor perioade, utilizarea produselor pe pielea iritată, cu răni deschise sau pe zone cu dermatită, eczemă sau alte afecțiuni cutanate, pielea sensibilă sau reactive, alergii sau sensibilități la anumite ingredient din componenta produselor.

Scroll to Top