Biodermogenesi – Tratament Vergeturi și Cicatrici

null

Un sistem multifuncțional care oferă rezultate  excelente în tratarea vergeturilor, în tratamentul cicatricilor, în fermitatea corpului și a sânilor, utilizează tehnologii inovatoare pentru a îmbunătăți aspectul pielii și a trata diferite probleme estetice.

Este un sistem versatil, care poate fi folosit pentru mai multe tipuri de tratamente și proceduri.

Un sistem multifuncțional care oferă rezultate  excelente în tratarea vergeturilor, în tratamentul cicatricilor, în fermitatea corpului și a sânilor, utilizează tehnologii inovatoare pentru a îmbunătăți aspectul pielii și a trata diferite probleme estetice.

Este un sistem versatil, care poate fi folosit pentru mai multe tipuri de tratamente și proceduri.

null

PREȚURI

BIODERMOGENESI PREȚ
Lifting sâni / abdomen500 lei
Vergeturi zonă mare aprox 20cm x 20cm (fese, coapse, abdomen)500 lei
Vergeturi zonă medie aprox 10cm x 10cm (brate/lombar)400 lei
Vergeturi zonă mică aprox 5cm x 5cm 250 lei
Cicatrici mari (10cm)450 lei
Cicatrici medii ( 5cm)350 lei
Cicatrici mici (2-3cm)250 lei
Abonament 6 ȘEDINȚE 20% DISCOUNT

Ce este Biodermogenesi?

Biodermogenesi este singurul tratament pentru regenerarea vergeturilor sprijinit de zeci de biopsii și studii universitare. Conform studiului realizat în 2011 de către personalul Universității din Pisa, Biodermogenesi este singurul tratament eficient pentru regenerarea vergeturilor.

Ce tratează Biodermogesi?

Biodermogenesi trateaza diferite afecțiuni aflate la nivel cutanat. Aceasta are la bază o combinație dintre un dispozitiv Bi-one 2.0 MD și produse cosmetice sinergice pentru un rezultat garantat.
Tehnologia aparatului permite o regenerare reală a pielii, fără a cauza deteriorări. Biodermogenesi reorganizează straturile pielii și ajută la creșterea colagenului și a fibrelor elastice de la nivelul pielii. De asemenea, microcirculația este normalizată iar stările fibrotice și inflamațiile sunt reduse considerabil, ajutând la reducerea aspectului inestetic al cicatricilor și vergeturilor.

Cu Biodermogenesi, puteti beneficia de diferite protocoale de tratament, ce pot fi aplicate in mod combinat pentru a beneficia de rezultate complete:
Programul Biodermogenesi Bodyshaping este protocolul folosit in tratarea vergeturilor, reusind sa le diminueze si sa le faca sa se bronzeze. In plus, el poate fi folosit si pentru liftingul diverselor zone corporale precum zona sanilor, a abdomenului, fesierilor si, totodata, putem observa o reducere a gradului de celulita. Posibilitati de tratament sunt eliminarea vergeturi, hipotonia corpului si a sanilor (cresterea fermitatii si elasticitatii), reducerea aspectului celulitei.

Programul Biodermogenesi Dermacare este protocolul folosit pentru tratarea tuturor tipurilor de cicatrici, fie ele chirurghicale, post-acneice, arsuri sau de tip traumatic. Posibilitati de tratament sunt reducerea aspectului cicatricelor hipertrofice si cheloide, reducerea fibrozei produsa de cicatrici, cresterea mobilitatii incheieturilor, reducerea depigmentarii.

null

Recomadări:

Numărul de sesiuni necesare se stabileste in urma unei consultații. Se recomandata ca si tratamentele sa fie realizate o dată sau de două ori pe săptămână si pot fi necesare de la 5 până la 15 sesiuni.

Contraindicatii:

Sarcina, alaptare, infectie activa in zona tratata, acnee activa, cancer (in ultimii 5 ani), retinoizi sistemici cu 6 luni inainte de procedura, implant electric activ in orice zona a corpului, cum ar fi pacemaker, antiinflamatoare non-steroidiene (AINS) cu o saptamana procedura, realizarea unui tratament de microdermoabraziune sau peeling chimic cu mai putin de 2 saptamani inainte de tratament, medicatie anticoagulanta cu o saptamana inainte de tratament, boli imune si istoric de imunosupresoare, leziuni vasculare, tatuaje sau machiaj permanent in zona tratata, consum de medicamente fotosensibizante, diabet.

Scroll to Top