VelaShape III – Tratament Celulită și Laxietate

velashape 3 sibiu

Este un tratament non-invaziv, avansat, care combina tehnologiile de radiofrecvență, infraroșu, masaj vacuum și manipulare mecanică pentru a îmbunătăți aspectul pielii și a remodela corpul.

Este un tratament non-invaziv, avansat, care combina tehnologiile de radiofrecvență, infraroșu, masaj vacuum și manipulare mecanică pentru a îmbunătăți aspectul pielii și a remodela corpul.

tratament vela shape sibiu

PREȚURI

VELASHAPE IIIPREȚ
O zonă - 20 minute500 lei
Două zone - 30 minute650 lei
Două zone - 40 minute800 lei
Trei zone - 70 minute1000 lei
Patru zone - 90 minute1500 lei
Ședință TESTARE 20 min 50% DISCOUNT

Ce este VelaShape III?

Produs de celebra companie Syneron Candela cu o experienta vasta in domeniul esteticii medicale, zeci de studii clinice si milioane de tratamente realizate la nivel global, VelaShape III este cel mai performant echipament non-invaziv de remodelare corporala din lume.
VelaShape III este certificat CE pentru remodelare corporala si aprobat FDA pentru reducere circumferentiala in zona abdomenului si coapselor.
Tehnologia avansată a aparatului VelaShape III acționează în profunzimea pielii pentru a reduce aspectul inestetic al celulitei. Aceasta ajută la diminuarea depozitelor de grăsime și la netezirea aspectului „cojii de portocală”.

velashape 3 michaelis sibiu

Ce tratează VelaShape 3?

VelaShape 3 poate fi utilizat pentru a contura și a tonifia diferite zone ale corpului, precum abdomenul, coapsele, fesele și brațele. Datorita radiofrecvenței și infraroșului care stimulează producția de colagen și elastină în piele tratamentul ajută la reducerea circumferinței și la îmbunătățirea fermității pielii inca dupa prima sedinta.

Recomandari:

In functie de zona tratata, tipul si gradul celulitei sau laxitatii pielii pot fi necesare intre 4-8 sedinte de VelaShape, la distanta de 7-14 zile intre ele.

Contraindicatii:

Sarcina și alăptarea, afecțiuni medicale severe, cum ar fi diabetul necontrolat, tulburări ale sistemului imunitar sau boli de piele severe, leziuni cutanate deschise, iritații severe, infecții cutanate, implanturi metalice sau alte dispozitive implantate în zona de tratament, afecțiuni vasculare sau cardiace, cancer, varice severe, istoric de tromboză venoasă profundă (TVD) sau embolie pulmonară.

Scroll to Top