Termeni și condiții

1. Introducere

Bun venit pe site-ul michaelis.ro. Accesarea și utilizarea site-ului nostru și a serviciilor oferite presupune acceptarea termenilor și condițiilor descrise mai jos. Acești termeni sunt aplicabili tuturor clienților, vizitatorilor și tuturor celor care accesează sau folosesc serviciile noastre.

2. Descrierea Serviciilor

michaelis.ro oferă o gamă variată de servicii de înfrumusețare și tratamente cosmetice, incluzând, dar fără a se limita la, tratamente faciale, tratamente corporale, terapii laser și consultanță în estetică. Detaliile complete ale fiecărui serviciu sunt disponibile pe site sau la sediul clinicii.

3. Programări

  • Programările pot fi făcute online prin intermediul site-ului, telefonic sau direct la sediul clinicii.
  • Este posibil să solicităm un avans sau confirmarea programării prin intermediul unei metode de plată valabile.
  • Anulările sau reprogramările trebuie efectuate cu cel puțin 24 de ore înainte de programare pentru a evita percepea unor taxe pentru neprezentare.

4. Politica de anulare

  • Clinica își rezervă dreptul de a percepe o taxă în cazul neprezentărilor sau anulărilor târzii.
  • Detalii specifice despre taxele de anulare sau neprezentare pot fi găsite în politica de anulare publicată pe site.

5. Drepturi de proprietate intelectuală

Conținutul site-ului, incluzând textele, grafica, logo-urile, imaginile, videoclipurile și alte materiale, este proprietatea michaelis.ro și este protejat de legile privind drepturile de autor și alte legi de protecție a proprietății intelectuale.

6. Excluderea răspunderii

  • michaelis.ro nu garantează că informațiile de pe site sunt complet corecte, fiabile sau fără erori.
  • Nu suntem responsabili pentru daune directe sau indirecte care pot rezulta din utilizarea acestui site sau din incapacitatea de a accesa site-ul.

7. Modificări ale termenilor și condițiilor

michaelis.ro își rezervă dreptul de a modifica acești termeni și condiții fără notificare prealabilă. Este responsabilitatea utilizatorilor de a verifica periodic această pagină pentru orice modificări.

8. Contact

Pentru orice întrebări legate de termenii și condițiile de utilizare, vă rugăm să ne contactați.

9. Jurisdicție

Acești termeni și condiții sunt guvernați de legile din România, și orice dispute legate de acești termeni vor fi supuse exclusiv jurisdicției instanțelor din țară.

Scroll to Top